مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

واکنش تند یمن به حمله آمریکا به عروسی سیریک؛ «جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت»

یمن  هیئت حقوق بشر یمن، جنایت جنگی تروریست‌های آمریکایی در حمله به مراسم عروسی در سیریک را به‌شدت محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 September 02
کد خبر: ۳۱۷۶۱۴

به‌ گزارش راهبردمعاصر، در چارچوب ادامه واکنش‌ها به جنایت ضدبشری آمریکا در هدف قرار دادن یک مراسم عروسی در شهرستان سیریک استان هرمزگان، هیئت ملی حقوق بشر یمن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایت وحشیانه دشمن آمریکایی را در حمله به یک مراسم عروسی در ایران که با شهادت و زخمی شدن ده‌ها غیرنظامی همراه بود، به‌شدت محکوم می‌کنیم.

هیئت ملی حقوق بشر یمن افزود: این حمله وحشیانه یک جنایت جنگی تمام‌عیار و نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو است؛ کنوانسیون‌هایی که هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی و مناطق مسکونی امن را جرم می‌دانند.

در ادامه این بیانیه آمده است: هیئت ملی حقوق بشر یمن، این تجاوز خائنانه و جنایتکارانه آمریکا را به‌شدت محکوم می‌کند و دولت تروریست آمریکا را مسئول ریخته شدن خون بی‌گناهان و ایجاد رعب و وحشت میان غیرنظامیان می‌داند.
هیئت ملی حقوق بشر یمن در ادامه خواستار تحقیقات فوری و مستقل بین‌المللی در مورد این جنایت و محاکمه و مجازات عاملان آن در دادگاه‌های بین‌المللی شد و آن را جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی دانست که مشمول هیچ گونه مرور زمان نمی‌شود.

این نهاد یمنی تأکید کرد: خون این شهروندان بی‌گناه ایرانی هرگز هدر نخواهد شد و همچون لکه ننگی بر پیشانی همه کسانی خواهد ماند که در این تجاوز شرکت، آن را توجیه و یا در قبال آن سکوت کردند.

هیئت ملی حقوق بشر یمن در ادامه بر حق ملت‌ها برای دفاع از خود، حاکمیت و امنیتشان تأکید و تصریح کرد: هدف قرار دادن سیستماتیک غیرنظامیان به هر بهانه‌ای هیچ توجیهی ندارد و ما از سازمان‌های بین‌المللی، سازمان ملل متحد و شورای حقوق بشر می‌خواهیم مسئولیت‌های خود را به‌عهده بگیرند، سیاست استانداردهای دوگانه خود را کنار بگذارند و بیانیه‌ای روشن در محکومیت این تجاوز و جلوگیری از تکرار آن صادر کنند.

در پی حمله جنایتکاران آمریکایی به مناطق مسکونی و یک مراسم عروسی در شهر کوهستک شهرستان سیریک در استان هرمزگان، احمد نفیسی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان، با تشریح جزئیات این جنایت دشمن گفت: در پی این حمله تاکنون 4 نفر به شهادت رسیده و 50 نفر نیز مصدوم شده‌اند.

وی افزود: برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان، 15 دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد و عملیات آواربرداری نیز به پایان رسیده است. بخشی از مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی به‌صورت سرپایی مداوا شدند و تعدادی دیگر برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان میناب منتقل شده‌اند.

نفیسی با اشاره به ادامه بررسی وضعیت مصدومان گفت: با توجه به شرایط موجود و وضعیت برخی از حادثه‌دیدگان، احتمال افزایش شمار شهدا وجود دارد و آمار نهایی پس از تکمیل بررسی‌ها و اقدامات درمانی اعلام خواهد شد./تسنیم

کلمات کلیدی: یمن
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار